Vi anvender cookies til brugeranalyser for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.

Klik og læs mere om cookies og privatpolitikken her

Det er forstået

Om mig

Jeg er uddannet psykolog, medlem af Dansk Psykologforening og autoriseret af Psykolognævnet under socialministeriet.

Efter min uddannelse til psykolog (2004) har jeg været ansat i kommuneregi, Børn-Unge psykiatrien, og har sidst været ansat i voksenpsykiatrisk ambulatorium i 5 år med arbejdsområder indenfor individuel såvel som gruppebehandling samt supervision og debriefing. De forskelligartede ansættelser betyder, at jeg har en bred erfaring i arbejde med børn og voksne indenfor mange forskellige problemområder, både i form af individuel samtaleterapi og med gruppebehandling.

Jeg har gennemført alle kurser, supervisionsforløb og opgaver, der kvalificerer til specialist-godkendelse i psykoterapi for voksne:

Jeg har bl.a. en to-årig udddannelse i analytisk psykoterapi fra AIP (akademiet for integrerende psykoterapi), 2012 – 2014.

Jeg har gennemført grunduddannelsen samt 1. år på overbygningen i uddannelse på institut for somatisk psykologi v. Ingrid og Henrik Katborg.

Jeg har videreuddannet mig indenfor traumebehandling med teoretiske kurser og i praksis behandling med EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing). En metode, der viser gode resultater med at løsne op for stivnede og fastlåste følelser og tanker skabt i forbindelse med PTSD/traumer, både aktuelle eller traumer skabt i barndommen.

Fra min tid som psykolog i Børne- og Unge psykiatrien har jeg indgående erfaring med udredning af udviklingsforstyrrelser som f.eks. ADHD, ADD eller forstyrrelser indenfor Autisme og Aspergerområdet. Erfaringen viser at ikke kun børn, men også mange voksne lider under uopdagede udviklingsforstyrrelser.

 

Links:

Kontakt mig
Behandlingsformer

Copyright © 2021 psykologstedet
v. cand. pæd. psych. aut., Ellis Bech Christiansen

Sundhedshuset, Mads Clausens Vej 13, 6430 Nordborg.
Tel.: 61609003, mail: ellis@psykologstedet.dk